001 AMAÇ:
Merkez teşkilatına bağlı işletmelerde kabul edilmiş otelcilik değerleri ile müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak organizasyonu, uygulama metodlarını verimlilik ve rasyonellik açılarından değerlendirerek hizmetin niteliğini ve verimini yükseltici önerilerde bulunmaktır.
002 KAPSAM:
Hizmet üretim faaliyeti ile ilgili tüm bölümleri kapsar.
003 SORUMLULUK:
Hizmet üreten bölümlerdeki çalışanların tümü sorumludur.
004 STANDART DETAYLAR:
01 SERVİS BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
02 MUTFAK BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
03 HOUSEKEEPING BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
04 ÇAMAŞIRHANE BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
05 TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
06 GÜVENLİK BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
07 BAHÇE BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
08 SATINALMA BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
Merkez teşkilatına bağlı işletmelerde kabul edilmiş otelcilik değerleri ile müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak organizasyonu, uygulama metodlarını verimlilik ve rasyonellik açılarından değerlendirerek hizmetin niteliğini ve verimini yükseltici önerilerde bulunmaktır.
002 KAPSAM:
Hizmet üretim faaliyeti ile ilgili tüm bölümleri kapsar.
003 SORUMLULUK:
Hizmet üreten bölümlerdeki çalışanların tümü sorumludur.
004 STANDART DETAYLAR:
01 SERVİS BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
02 MUTFAK BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
03 HOUSEKEEPING BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
04 ÇAMAŞIRHANE BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
05 TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
06 GÜVENLİK BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
07 BAHÇE BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
08 SATINALMA BÖLÜMÜNÜN DENETİMİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder